de mysterieuze dood van een mug

Vanochtend zat ik op mijn slaapkamer met mijn computer op schoot. Even bijkomen van een nacht slaap. Ben net ziek geweest, aan de anti-biotics, dus slaap kan ik wel gebruiken. Echter, in deze, zo noodzakelijke slaap werd ik verdorie flink gestoord door een mug. Niet 1 denk ik, meerdere, maar ik versta niet zo goed mugs, dat ik ze uit elkaar kan houden. Anyway, die muggen zijn deze ochtend nergens te bekennen, als ik wakker genoeg ben ze met een opgerold magazine een vrolijke ochtendgroet te bezorgen: DOFFF en nu DOOOD!

mug-thumbOh hoe vredelievend ben ik als het om muggen gaat! ;-)

Ze lijken verdwenen, de rotzakken, dus ik ga weer zitten, adem in, adem uit. En luister maar naar wat muziekjes, lees mijn mail, kopje koffie d’r bij. Mezelf ontbijt op bed gemaakt. Heerlijk die rust….

En dan dus dit tafereel:
Een mug zoemt rechts naast me, mijn hoofd met een ruk zijn/haar kant op. Ja, het zoemt, het zigzagt door mijn ruimte! Dus ik meld me aan de mug: “ROTOP of GA DOOD”. (dit stuur ik hem telepathisch, zonder opgerold magazine). En ineens valt hij uit de lucht! Gaat liggen stuiptrekken naast me. En ik schrik daar zo van, dat ik van de weeromstuit een hopsje naar links maak op mijn bed. Donder zowat mijn bed uit. Maar Bioloog als ik ben ga ik natuurlijk wel kijken. Hoe ?? ! , wat ?? ! , waarom !! ? gebeurt er hier?
En de mug overlijdt!!! JA ECHT! morsdood!
Conclusie: ik ben dodelijk. Als het niet mijn telepathische straling van gedachten is, dan wel mijn bloed (antibiotica doden ook insecten???) dat hij zij heeft liggen sucken, the motherfsucker! Wat het ook was: dood is dood. Mooi zo.

Advertenties

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s