wereldgriep: miljoenen doden voor einde 2009!

Miljoenen doden, dat wil de Spits ons vertellen op 15 mei 2009. Deze kop is gelukkig aan mijn aandacht ontsnapt….

Het virus H1N1 mag niet meer varkensgriep heten, ook niet mexicaanse griep. Nu is het wereldgriep geworden.

Een veel betere naam, uiteraard, want gewone griep heerst nooit over heel de wereld (ahum)… wel dus…

Mijn laatste update over H1N1 is alweer een maand geleden, dus here we go…

Om je angsten even weer up te boosten, en je lekker on edge te houden een update over het heerlijke hysterie-opwekkende virus H1N1:

PS als de letters scheef staan (zoals deze) is het raadzaam ze niet te lezen als u: 1. gelovig bent 2. niet zelf kan nadenken 3. niet waardeert dat mensen nadenken 4.een combinatie van bovenstaande 3 punten.

 • De WHO heeft alarmfase 5 opgelegd aan de wereld. En vrij snel daarna, op 11 juni de hoogste alarmfase. Het virus is niet erg viriel, dat betekent niet erg sterk. Er zullen dus geen miljarden, maar miljoenen mensen overlijden. Er wordt verwacht dat er ongeveer 1 tot 2 miljoen mensen zullen overlijden aan het virus. En het erge is: vooral in de onderontwikkelde landen. (als ze malaria, hiv en wat al niet meer overleven gaan ze alsnog dood aan H1N1 …. triest). Een interview met een Nederlands viroloog horen, via deze link.
 • Tot nu toe is het virus vooral in de westerse, van vliegtuigverkeer doordrenkte landen geconstateerd, dus ik heb nog hoop dat deze keer Afrika wordt gespaard. Just hoping, that’s all….
 • Goed, we gaan verder, what else is new…De balans van 4 juni was:  19.273 gevallen in 66 landen en 117 doden wereldwijd. Dat zal nu wel meer zijn. Dat ziet er zo uit:

24-06-2009 h1n1

 • Sinds 30 april is het virus in Nederland. (welkomwelkom, rode loper uitgelegd voor deze grote artiest met de meeste internethits ever??? nope). Het eerste geval was een kleuter, terug van familiebezoek uit Mexico. Inmiddels zijn er 102 Nederlanders besmet met het virus. En dat is niet van kruisbestuiving, zogezegd, het grootste deel van de gevallen zijn in direct verband met reizen naar “besmette” landen te brengen. 8 juni was echter het eerste geval van “mens-op-mens-in-Nederland-zelf-besmetting” geconstateerd. Meer hierover… en hier.
 • Dan zijn er nog leuke complottheorieën, die ik u niet kon onthouden. U bent het van me gewend: we gaan tot op de bodem! Lees, huiver, geniet en spuug op de vergeefs getracht te gebruiken hersenen van deze mensen… Of lach, dat is altijd goed.
 1. Het doden van zwijnen helpt denken moslims.. haha… dream on..
 2. Het virus is er om de mensheid te zuiveren (er zijn echt mensen die dit denken, stelletje gekken, ik hoop dat h1n1 ze snel “vindt” om ze te “zuiveren” van ons, het “menselijk”ras met hersenen)
 3. Amerika heeft het virus gemaakt om de aandacht af te leiden van de Kredietcrisis !!! “Bewijzen” hebben deze gekken ook, lees en huiver. liever nederlands: hier een vertaling.
 4. Op zoek naar complotten vond ik deze twee sites die ik u niet kan onthouden. openbaring (kost wat moeite om door de slechte layout en design heen te kijken, maar heel erg entertaining deze zieke geest). En weeswaakzaam. (ja, inderdaad ook een geloofsgek, of is het een grap?? hoe dan ook heel grappig.)
 • Ook deze kon ik u niet onthouden: Tamiflu, een medicijn waarmee de Amerikanen de griep buiten de leden proberen te  houden, is 1 ineffectief, en 2: wekt suicidaal gedrag op bij jonge mensen! Hilarisch….
 • Ohja, de werkelijke herkomst van het virus (in de biologie kan men niet praten van oorzaken, want er is nou eenmaal geen God, mensen!) plus nog veel meer (betrouwbare) informatie is te lezen op: http://varkensgrieppandemie.nl/
 • Of was dit toch stiekem de herkomst van H1N1:swineflu1
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s