“beleef de lente” bijna in de lucht

Het is nog twee nachtjes slapen, en dan gaat het weer beginnen! De vogels van “Beleef de lente” popelen al om zich mooi aan ons te presenteren. Ze zijn er klaar voor. Dat weet ik zeker!

Op Beleef de Lente, de site van de vogelbescherming zijn straks weer de interieurs te zien van acht nestkasten. Het is altijd spannend of de kasten bevolkt, of liever gezegd: bevogelt zullen gaan worden. Of de paartjes ook ECHT ECHT verliefd zijn. En er “aan toe” om te gaan “hokken”. En het valt altijd nog te bezien of de uitverkoren soapsterretjes ook onze verwachtingen waar kunnen maken. Is het wel spannend genoeg? Leggen ze wel mooie eieren? Komen de eieren ook echt uit?

In het verleden zijn er zulke aparte, onverwachte, soms zelfs buitenissig spannende en mooie gebeurtenissen door de webcams vastgelegd, en door menig vogelliefhebber aanschouwd. Ik verwacht dit jaar niet anders!

Zit jij er al klaar voor? Je kan je nog even inlezen op de site, nog wat oude verhalen lezen, of in ieder geval de url als bookmark op nemen in je favo’s.

BELEEFDELENTE!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s