andere gebioBlogeerden

Op het internet kom je er achter dat het nog niet zo slecht gesteld is met natuurbeleving. Maf, omdat achter mijn peecee thuis te ontdekken. Maar er gaat een wereld open, als je je erop richt aan mensen die ook bloggen, of fotograferen of anderszins uitdrukking geven aan hun fascinatie van de natuur.

Het is super leuk om deze blogs te volgen. En vandaar dat ik hier nu een opsomming maak van een aantal leuke blogs. Echt de moeite waard om een keer een kijkje te nemen, of te volgen via rss feed, of in ieder geval een bookmark van te maken.

Jette’s blog

JetteJ is geinteresseerd in cultuur en natuur. En houdt een natuur dagboek bij. Ze is schrijfster en fotografe.

Haar blogitems bevatten leuke “feels” van haar natuur-avonturen.

KLik op haar naam hierboven of het plaatje om naar haar blog te gaan.

Roberts wereld


Robert schrijft over zijn eigen belevenissen in de natuur, en geeft tips over wat je nu zou kunnen gaan bekijken of beleven. Zijn blog bevat ook foto’s die hij zelf maakt. Er zijn ook schilderijen en gedichten te vinden, die door de natuur geinspireerd zijn.

de kampeerboerin

De Kampeerboerin schrijft over haar land, boerderij en haar camping. Ze twittert ook. Leuk, fris en erg gezellig blog. Op het moment kan je de foto’s zien van de kiekendiefjongen die er op haar land broeden. Schattig!

Meer blogs

meer blogs en andere sites zijn te vinden bij de links rechts op gebioblogeerd. Kopje (be)Wondering en BioLogisch bevatten legio mooie sites. Surfze!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s