Upgrade je oude pc: goed voor milieu en je portemonnee

Doe-het-zelf op 11-11: de lokaties

Op het punt een nieuwe PC aan te schaffen? Niet doen! Je eigen pc groen(er) en up-to-date maken is veel goedkoper en beter voor het milieu. Op onze ‘Doe het zelf op 11-11’-dag kun je dat laten doen in onder andere de winkels van MyCom.

Wim de Geus, van Ara Computers en een van de initiatiefnemers van de ‘Doe-het-zelf op 11-11’ licht de samenwerking met MyCom toe: “MyCom reageerde heel enthousiast op het idee voor deze actie. Iedereen op het hoofdkantoor althans. Het was nog even spannend wat de winkels er van zouden vinden.  Maar die reacties waren uiteindelijk zo positief, dat alle winkels meewerken aan de ‘Doe-het-zelf op 11-11’-dag. Wat hen aansprak is de bijna ouderwetse ‘klant is koning’ manier, het goed bezig zijn. En aangezien MyCom ruime ervaring heeft met upgraden, onderhoud en advies geven is er geen enkel probleem de computers van bezoekers ‘groener’ te maken. Een gouden combi dus!”

De Geus vervolgt: “Het is bovendien een goede voorbereiding op de toekomstige verkoop van de duurzame MP/Ara-lijn waar we mee bezig zijn. Daarbij gaat het ook om een zo goed mogelijk bij de consument passende en milieuvriendelijke oplossing. MyCom is er dus helemaal klaar voor.”

Op donderdag 11 november kun je terecht in alle vestigingen van MyCom voor een ‘Groen-test’. Experts bekijken jouw pc ter plekke op bijvoorbeeld energieverbruik en prestatie. Ze schakelen niet gebruikte of vertragende services uit en controleren of de harde schijf gedefragmenteerd moet worden. Indien nodig voeren ze kleine upgrades uit en passen enkele vergroeningstrucs toe. Het resultaat? Jouw eigen pc is weer sneller en zo zuinig in energiegebruik als met jouw hardware mogelijk is. Vele malen goedkoper en beter voor het milieu dan een nieuwe pc! Komt allen en zegt het voort!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s