kadoo tips voor de feestdagen

De december maand komt er aan. Leuke kadootjes kopen valt nog niet mee. Maar wat nou als ik je zeg dat voor echte bijzondere kadootjes je de deur niet eens uithoeft!

Bekijk deze tips eens. Dat zijn nog eens belevenissen, wonderlijke kadootjes, en zeker uniek! Wat het mooiste is: ze zijn allemaal duurzaam en milieuvriendelijk. Dat doet een mens goed!

Ik ben nu al jaloers op degenen voor wie je aan het shoppen bent! Succes ermee! Enne: wonderlijk mooie feestdagen gewenst.


BinnensHUIS VOGELEN kDOO

De Vogelbon

De vogelbon is een bon waar je iemand mee kunt verrassen. De ontvanger heeft recht op een speciaal voor hem of haar geschilderd vogeltje. Petra komt langs en schildert ergens in huis een vogeltje naar keuze (ware grootte).

Op zich zijn alle soorten vogeltjes mogelijk, maar het is wel de bedoeling dat ze ergens op zitten. Dus op het randje van de deur, plint, lambrisering. Stekkerdozen, lichtknopjes en thermostaatknoppen zijn ook geliefde plekken.

vogelen…

Unieke Kadootjes

etsy

op etsy is alles zelfgemaakt, apart, vernieuwend, en super leuk! De makers wonen overal ter wereld. Wil je echt duurzaam bezig zijn, koop dan van een nederlandse verkoopster!

http://www.etsy.com/

PUUR WINKELEN

Elke laatste zondag v/d maand organiseert puurwinkelen de duurzame koopzondag om jou kennis te laten maken met winkels die verantwoorde artikelen verkopen. En deze dag staat de etalage van puurwinkelen vol met aanbiedingen! zet alvast 28 november in je agenda en trek je shopkleding aan: een huispak, pyjama of joggingbroek voldoet. Want Puurwinkelen is een website. De winkels die ze promoten zijn ook webwinkels. Wel lekker lui en handig dus!

HERGEBRUIKt

winkelen wordt stukken leuker als hetgeen je koopt is gemaakt van hergebruikte spullen en materialen.http://www.gaafhergebruik.nl/ is zo’n winkel.

Eigenlijk is het natuurlijk nog leuker om zelf te leren hoe je gebruikte spullen kan oppimpen, opnieuw kan gebruiken of kan omtoveren in iets nieuws. Dat kan! Geef een workshop kado, of verwen je zelf er mee!  http://www.gaafhergebruik.nl/workshops.html

BELEVENISSEN GEVEN

Iemand de natuur laten beleven? Geef het kadoo! : http://www.naturesgift.nl/

Het werkt zoals de pluim, of een theaterbon. Maar dan voor natuurbelevenissen. Je geeft een bon, die ingewisseld kan worden bij naturesgift in een ervaring. Zoals vogelgeluiden leren herkennen, of een kanotocht maken.


Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s