Hergebruik je verpakkingsmateriaal

plastic draagtas portemonneeDit is een gast artikel van Lynn: 

Als je alle oude potten, blikken, jampotten en andere verpakkingsmateriaal waar je dagelijkse boodschappen in geleverd worden een tijd lang zal opsparen zal de hoeveelheid vuilniszakken die je aan de weg zet flink slinken. Maar wat doe je dan met al die potjes, blikjes, en wat al niet meer. Zelf ben ik nog niet zo ver dat ik al mijn verpakkingsmateriaal recycle, maar het afgelopen jaar heb ik al wel een aantal leuke ideeën uitgewerkt.

Jaloerse Blikken

Op http://hippe-huisvlijt.blogspot.nl staan zeker een paar voorbeelden die de moeite waard zijn.  Zoals de mooie blikken die Illy voor zijn koffie gebruikt, klik op het plaatje voor de link.

IMG_7177

Of wat dacht je van deze potjes waar kleine prinsessen dol op zijn IMG_7122:

IMG_6181Heb je nou geen kleine prinses of loop er ook een stoere avonturier in je omgeving rond dan heb je misschien meer aan de volgende suggestie.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

IMG_7424

Meer dan Jaloerse blikken

Niet alleen mijn blog staat vol met leuke recycle-ideeën, het hele internet is een grote schat aan goede oplossingen.  Zelf kom je een heel eind als je eens op de site PINTEREST gaat snuffelen. Vooral de categorie “DIY and Crafts” heeft een keur aan creatieve oplossingen voor het afval probleem. Of zoals ik het liever zie, gratis unieke cadeautjes. Of Google op bijvoorbeeld: “Cans”,” jar”, “bucket” of wat voor voorwerp je ook maar wilt recyclen.

Een greep uit internet

Voor nu een kleine greep van het internet te bieden heeft. Klik gewoon op de foto dan wordt je vanzelf doorgestuurd naar de site waar het te vinden is.

6466954795_c09d9be2d3_o

gt02octmsl_robotcans_l

mod-podge-projects-430x609

Crochet-Can-Cozy

110_4435_1_thumb[2]

ST_Frosted_Paint_Hurricanes

Two dispensersomschrijving7

dsc04482

Op de site Dysfunctionoal design zijn nog veel meer ideeën te vinden, onwijs de moeite van een kijkje waard.

Dit is nog maar een kleine greep van wat voor leuke ideetjes het internet te bieden heeft. Ik zou zeggen veel suc6 en bedenk je zelf nog leuke recycle-ideeën voor verpakkingsmateriaal laat het ons weten!

Groetjes Lynn van hippe-huisvlijt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s