We gaan verhuizen

krot

We gaan verhuizen met ons leven naar Veendam. We hebben een klein krot gekocht, met vier eiken. 1000m2 van onszelf. Zonder woonlasten, zon

der gedoe. Met een postadres, en met stromend water. Eindelijk een plek waar we niet meer weghoeven. Nooit meer. Afbetaald.

Ok, geen woning, geen toilet, geen dak zelfs.

Maar wij zijn er helemaal ok mee om in de tent te wonen in de garage. En in de camperbus natuurlijk. Deze winter staat onze Rayburn in het huis! rayburnEn het huis is totaal verbouwd.

camper

In de loop der jaren maken we er een kas-huis van, en gaan we verder bouwen met boomhutten, daktuinen, en hobbithuisjes.

tentOnze droom is uitgekomen.

Na hard werken, en tegen alle normen ingaan. Ons eigen gevoel gevolgd. En niets, maar dan ook niets te zien als obstakel maar als mogelijkheid. Dankbaar voor alles wat we de afgelopen drie jaar mochten ontvangen. We zijn nog steeds dakloos in de ogen van veel mensen maar we hebben BOUWgrond voor minder dan 40 euro per vierkante meter. IN NEDERLAND!

Advertenties

Over Marieke

Asperger en bipolair ~(be)LEEF! EDUCREATIE~ Biologie Wiskunde Onderwijs - voor onderwijs van de toekomst- ~mindful en duurzaam~
Dit bericht werd geplaatst in (Be)leef!. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s