Ontspullen

banner_kringloop_300x600-e1514370757821Nieuw modewoord: ontspullen. Kan je optellen bij: minimalisme. Met zo min mogelijk (nieuwe) spullen leven.

Zo min mogelijk spullen in je interieur en je bent een minimalist.

Zo min mogelijk nieuwe spullen aanschaffen, en zo min mogelijk spullen proberen te hebben, zoveel mogelijk te delen en het wordt gezegd dat je aan het ontspullen bent. Want dat is belangrijk.

Anders wordt je geen minimalist.

Ik ben het beide niet. Ik ben een verzamelaar. Maar reiziger, kraker, rollende steen. Dus moest.ik.wel.leren.weg.te.doen, goed op te bergen, organiseren, uit te lenen, te delen of zelfs nooit meer aan te schaffen.

Ik kijk Ontspullen op NPO: Het Succes van de kringloopwinkel. Ik ben er gek op om te zien dat er nu waarde wordt gehecht aan repareren, delen, upcyclen, recyclen, hergebruiken, want ik ben er expert in! Ik herken me in Trieneke die alles maar wil bewaren en overal een schat in ziet. Maar ik herken me ook in Gerda, dat ze zich zo kloten heeft gevoeld in het onderwijs. En nu haar talent ontdekt in het etaleren. Mooi programma over ontspullen, kringloop, upcycling, . Must watch! Ohja: spoiler, Tienekes schatten worden voor veel geld verkocht. Knopen, ritsen, opvulling van teddyberen. (O wat een heldin!)


Vind je gebioblogeerd een leuke plek om kennis op te doen? Steun ons via Paypal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s